Foto bij Rijssen Vooruit verliest in de Krim

zondag 29 okt 2017

Rijssen Vooruit verliest in de Krim

Rijssen Vooruit verliest in de Krim

 

Rijssen Vooruit heeft zaterdagmiddag verloren van DKB uit de Krim.

De ploeg van Roberto Tuinstra begon sterk aan de wedstrijd maar moest na een kwartier spelen de 1-0 incasseren. Rijssen Vooruit begon sterker te worden door goed spel van Wilco Hoevink en Erjan Wermink.

Maar na een halfuur spelen kwam er vanaf de rechterkant een prachtige bal van Rick Bruggink over de verdediging precies bij Wilco Hoevink terecht die de bal over de doellijn wist te werken.

Na de gelijkmaker werd de Rijssense ploeg gretig. De aanvallen via de zijkanten begonnen te lopen en dat resulteerde in twee grote kansen die Erjan Wermink, ondanks zijn goede spel, niet wist af te maken.

 Voor rust kwam de grootste kans voor de Rijssenaren. Een steekpass vanuit het middenveld schoot door de verdediging en aanvoerder Niels Ponsteen stond oog in oog met de doelman van de Krim, die de bal met moeite tegen de lat aan wist te werken.

In de tegenaanval weet DKB wel toe te slaan en wordt de 2-1 achter Jessie de Moor geschoten, die ondanks zijn wagenziekte gewoon op doel stond.

Vlak voor rust maakt DKB ook nog eens de 3-1 en krijgt Rijssen Vooruit het deksel op de neus. Na de rust begon DKB sterker dan Rijssen Vooruit.

De Rijssenaren weten geen vuist te maken, en staan na 10 minuten spelen met 4-1 achter. Daarna is er een fase die volledig voor de ploeg uit de Krim is.

Tot de wissel van René Koezen weet Rijssen Vooruit geen kans meer te creëren. Een frisse Thomas ter Harmsel moet het tij doen keren. In het laatste kwartier wordt een vrije trap niet goed verwerkt door DKB en Niels Ponsteen maakt de 2-4 voor de Rijssense ploeg. De aansluitingstreffer komt net te laat, en de wedstrijd eindigt in 4-2 voor de ploeg uit de Krim.

Jan Maarten ten Hove

 


 

terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit bericht op social media:

Volgende wedstrijd

25 november 14.30
Logo Rijssen Vooruit 1 Rijssen Vooruit 1
VS.
Logo BZSV 1 BZSV 1
bekijk wedstrijdprogramma

Deze bedrijven zijn Gouden Sponsor van RV Support