Foto bij Persbericht locatie RV !

donderdag 13 jul 2017

Persbericht locatie RV !

Rijssen, 14 juli 2017

 

Betreft : Locatie voetbalvereniging Rijssen Vooruit .

Op 28 juni is het Bestuur door Ter Steege Bouw en Vastgoed ingelicht dat zij een overeenstemming hebben bereikt met de Erven Jordaan over het huidige terrein aan de Stokmansveldweg waarop de voetbalvereniging Rijssen Vooruit is gehuisvest en dat zij zonder bepalende voorwaarden de nieuwe eigenaar zijn van deze locatie .

Volgens het Bestuur van de voetbalvereniging Rijssen Vooruit zal dit geen consequenties hebben voor de club, want de voetbalvereniging behoud gewoon haar recht van opstal van de huidige locatie en zal deze pas opgeven wanneer er in de toekomst een passende oplossing voor een verplaatsing van de voetbalvereniging is gevonden .

Gezien de laatste ontwikkelingen van de laatste maanden waar een mogelijke fusie tussen de voetbalverenigingen Rijssen Vooruit, Sportclub Rijssen en RKSV Rijssen word onderzocht, heeft de voetbalvereniging bij Ter Steege aangegeven om zich eerst op deze fusie te concentreren en hier te kijken naar een mogelijkheid van verplaatsing .

Mocht de Fusie tussen de genoemde verenigingen geen doorgang vinden dan wenst het Bestuur van Rijssen Vooruit dat Ter Steege naar een andere oplossing moet zoeken voor de voetbalvereniging Rijssen Vooruit, maar de voetbalvereniging heeft het volste vertrouwen dat de fusie haar doorgang zal vinden en heeft dan ook deze optie als voorkeur aangeven .

Over de tribune van de voetbalvereniging dat op de gemeentelijke monumentenlijst staat is het Bestuur van mening dat dit een taak is van de Gemeente en Ter Steege is want voor de voetbalvereniging hoeft de tribune niet verplaatst te worden naar een andere locatie.

Voor eventuele vragen over de fusie verwijzen wij U door naar het aanspreekpunt van de fusiepartners de voorzitter van Sportclub Rijssen voorzitter@sportclubrijssen.nl

Hopende U voldoende te hebben geïnformeerd ,

Namens Bestuur voetbalvereniging Rijssen Vooruit ,

 

Secretaris , Harry Scholten

 

terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit bericht op social media:

Volgende wedstrijd

25 november 14.30
Logo Rijssen Vooruit 1 Rijssen Vooruit 1
VS.
Logo BZSV 1 BZSV 1
bekijk wedstrijdprogramma

Deze bedrijven zijn Gouden Sponsor van RV Support