Foto bij Rabobank Clubkas Campagne

woensdag 2 mei 2018

Rabobank Clubkas Campagne

Steun Rijssen Vooruit!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Rijssen-Enter draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Rijssen-Enter stelt € 50.000,- beschikbaar! Ook Rijssen Vooruit doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Rijssen-Enter drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 50.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Rijssen Vooruit  ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor Rijssen Vooruit belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe pupillen doelen, ballen en trainingspakken.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Rijssen Vooruit tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Rijssen-Enter. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/rijssen-enter.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten Rijssen Vooruit en al haar leden, groot en klein!

terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit bericht op social media:

Volgende wedstrijd

2 februari 14.30
Logo EFC PW 1885 1 EFC PW 1885 1
VS.
Logo Rijssen Vooruit 1 Rijssen Vooruit 1
bekijk wedstrijdprogramma

Deze bedrijven zijn Gouden Sponsor van RV Support