Foto bij Rijssen Vooruit verspeelt punten tegen MVV'69

zaterdag 7 apr 2018

Rijssen Vooruit verspeelt punten tegen MVV'69

Rijssen Vooruit verspeelt punten tegen MVV’69


 

Rijssen Vooruit heeft afgelopen zaterdag punten verspeelt tegen MVV’69 uit Marle. De ploeg vierde de avond ervoor de bruiloft van aanvoerder Niels Ponsteen, en kwam niet bepaald fit op het eigen veld.


De beginfase was nog wel redelijk van Rijssense kant. De Rijssenaren hielden druk op de ploeg uit Marle en creëerde enige mogelijkheden. Daarna wordt het spel fysieker en worden er veel duels uitgevochten. MVV’69 komt beter in de wedstrijd en de eerste bal die door schiet is een doelpunt voor de gasten uit Marle.

Het spel wordt daarna alleen maar slechter. Rijssen Vooruit creëert nauwelijks meer wat en met een gelukje valt vlak voor rust de bal voor de voeten van Mike Jansen die daarmee het gelukkigste doelpunt van heel Overijssel maakt.


Na de rust is het spel niet veel beter geworden ondanks de terugkeer van bruidegom Niels Ponsteen. Rijssen Vooruit krijgt moeilijk grip op de ploeg uit Marle. Een hoekschop van de uitploeg wordt bij de tweede paal binnen gekopt en MVV’69 heeft haar verdiende voorsprong.

Arend Baan doet namens de thuisploeg iets terug door uit een corner te scoren, en daarmee komt de stand op 2-2 wat ook de eindstand is.

Op de wissel van doelman Nick Schakelaar na (gebroken vinger) gebeurd er niets bijzonders. Een wedstrijd die niet snel de geschiedenisboeken zal halen.

Opstelling Rijssen Vooruit: Schakelaar (70. De Moor); B. ter Harmsel, Baan, Meysen (46. Ponsteen), Nieuwenhuis; ten Hove, Alavi, R. Bruggink, Jansen; Koezen, Wermink

Scoreverloop:

 
0-1 MVV

1-1 Mike Jansen

1-2 MVV

2-2 Arend Baan

 

Jan Maarten Ten Hove


 

terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit bericht op social media:

Volgende wedstrijd

29 september 15.00
Logo AJC'96 1 AJC'96 1
VS.
Logo Rijssen Vooruit 1 Rijssen Vooruit 1
bekijk wedstrijdprogramma

Deze bedrijven zijn Gouden Sponsor van RV Support